Milanović: “Sloga Meridian će imati jedan novi izgled”

Sloga Meridian odrađuje ljetne pripreme na Zlatiboru. U ekipi vlada dobro raspoloženje, uslovi odlični i radi se vrijedno.

Sloga Meridian Doboj

Milan Milanović, kapiten Sloge Meridian i najiskusniji igrač u redovima dobojskog premijerligaša, koji iza sebe ima veoma bogatu fudbalsku karijeru, smatra da su ove pripreme na Zlatiboru izuzetno važne i kvalitetne ..

Milan Milanović, kapiten FK Sloga Meridian Doboj

“U toku su veoma važne pripreme na Zlatiboru. Došlo je dosta novih ali provjerenih igrača i siguran sam da će svojim kvalitetom i iskustvom donijeti Slogi Meridian jedan novi izgled. Pohvalio bih i naše najmlađe saigrače na profesionalnosti, njima je ovo prvi put da rade ovako jake pripreme i samo treba da nastave ovako. Imaćemo još nekoliko kvalitetnih kontrolnih utakmica da se što bolje uigramo. Meč koji smo imali protiv subotičkog Spartaka, pokazao je da smo na pravom putu i da se možemo nositi sa svima. Stručni štab na čelu sa Vladom Jagodićem odrađuje odličan posao. Na nama je samo da budemo fokusirani na šefove zahtjeve i da to ispoštujemo na terenu”.

Milan Milanović, kapiten FK Sloga Meridian Doboj

Sloga Meridian je na Zlatibor stigla 5.jula i ostaće na ovoj planinskoj ljepotici do19.jula. Igrači Vlade Jagodića su do sada na Zlatiboru odigrali jednu pripremnu utakmicu. Protivnik je bio superligaš Spartak iz Subotice, a rezultat je iznosio 2:2.

Sloga Meridian Doboj

Prije povratka u Doboj, Sloga Meridian će na Zlatiboru odigrati još nekoliko pripremnih utakmica koje su ranije planirane.