Stefan Božić, igrač Podrinja iz Janje, zapažen u toku prvog dijela prvenstva Republike Srpske!

Stefan Božić, mladi fudbaler koji je nakon odlaska iz dobojske Sloge obukao dres Podrinja iz Janje, odigrao je odlično prvi dio prvenstva Republike Srpske.

Stefan Božić, FK Podrinje Janja

Božić je u polusezoni postigao pet golova, a dva puta je za Podrinje pogađao u kup utakmicama. Upisao je i tri asistencije, tako da nije bez razloga u fokusu određenih klubova koji bi ga željeli u svojim redovima.

Međutim, Božić ne želi puno da priča o tome, nego ističe da je u Podrinju odlično dočekan na početku sezone i da se radi o dobroj ekipi, koju sportska sreća nije posebno pratila u jesenjem dijelu prvenstva…

Bilo mi je zadovoljstvo kada sam stigao u Podrinje i upoznao nove saigrače. Prije svega zahvalan sam i upravi na povjerenju jer sam stigao pred sami početak prvenstva.Moram istaći…kada sam došao u Podrinje, atmosfera je bila na vrhunskom nivou i da je to na početku doprinijelo u ostvarivanju nekoliko odličnih rezultata. Nakon toga došao je i pad forme ekipe i slobodno mogu reći nedostatak sportske sreće, ali sreću treba zaslužiti.Što se tiče mog ličnog učinka, računajući prvenstvo i kup utakmice, mislim da je dobar ali ja uvijek težim da ostvarim još više. Za Podrinje sam odigrao devetnaest utakmica, postigao sedam golova i upisao tri asistencije.Ovom prilikom pozdravio bih sve čitaoce portala Sport i mladi – rekao je Božić za naš portal.

Stefan Božić, FK Podrinje Janja