Hasanbegović, Popara i Krstovski: U Posušju ostvariti pozitivan rezultat za Slogu Meridian!

Dobojska Sloga Meridian narednu utakmicu igra u gostima protiv Posušja.Pred ovu utakmicu u okviru 5.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, za naš portal govorili su igrači Sloge Meridian Mario Krstovski, Eldin Hasanbegović i Nikola Popara.

Hasanbegović, Popara, Krstovski/FK Sloga Meridian Doboj

Krstovski je došao kao poslednje pojačanje novog premijerligaša, tako da je ovaj napadač propustio prve utakmice koje je Sloga Meridian odigrala u prvenstvu. Zadovoljan je klubom i misli da se iz Posušja mogu vratiti sa bodovima…

“Ekipa Sloge Meridian je veoma dobra, do sada su ostvareni dobri rezultati i nadam se da će tako biti i dalje. Dobro sam prihvaćen, polako se uklapam i tu ide sve kako treba. Igrao sam Premijer ligu BiH u dresu Leotara, tako da mi ova liga nije nepoznata. Vjerujem da se možemo uspješno nositi sa ostalim premijerligaškim ekipama i da ćemo u Posušju ostvariti pozitivan rezultat”.

Mario Krstovski/FK Sloga Meridian Doboj

Makedonski fudbaler je odigrao jednu prijateljsku utakmicu u dresu Sloge Meridian protiv Proletera iz Teslića. Tada je postigao dva gola i ne vidi razlog da slično ne bude i tokom prvenstvenih utakmica gdje je mnogo teže doći do pogotka…

“Postignutih golova će biti, nema razloga da ih ne bude. Uložiću sebe 100% pa vidjećemo. Liga je kvalitetna ali ubijeđen sam da mi imamo potreban kvalitet da postižemo golove, ostanemo u najvišem rangu i budemo stabilan premijeligaš”.

Eldin Hasanbegović je odigrao prethodne tri utakmice za Slogu Meridian na štoperskoj poziciji i ubilježio jedan gol protiv Leotara. Optimističan je pred utakmicu sa Posušjem…

“Sljedeću utakmicu igramo u Posušju. Mislim da tu utakmicu treba da dobijemo, uzmemo bodove i da se još više podignemo na tabeli. Posušje ima dobru ekipu ali znam da je i naša ekipa uvijek spremna dati svoj maksimum i da može dobro igrati protiv bilo koje ekipe kod kuće ali i na strani.”

Eldin Hasanbegović/FK Sloga Meridian Doboj

Hasanbegović je pokazao i veliki optimizam po pitanju njegove ekipe u odnosu na druge premijerligaše…

“Mislim da možemo biti i malo više od stabilnog premijerligaša. Jer, kako prolaze ove utakmice, vidim da nema ekipa koje nešto drastično odskaču od nas”.

Nikola Popara, iskusni veznjak Sloge Meridian, naglašava da je Posušje veoma organizovan klub, da uvijek ima dobru ekipu ali da Sloga Meridian ide da se bori i da je cilj ostvariti pozitivan rezultat…

“Što se tiče Posušja, oni su takođe doveli novih igrača, još imaju taj problem sa uigranosti. Međutim, radi se o jednom od najorganizovanijih klubova u državi, uvijek sastave dobru ekipu. S obzirom na to da im idemo u goste, mislim da su šanse za pobjedu otprilike pola – pola. Mi ćemo sigurno ići da se borimo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat.Vjerujem da to možemo i postići”.

Nikola Popara/FK Sloga Meridian Doboj

Popara kaže da u Slogi Meridian vlada dobra atmosfera i da je to veoma bitno…

“Naša ekipa je mlada i željna dokazivanja.Vlada dobra atmosfera u ekipi, u klubu i oko kluba, što je veoma bitno. Rano je donositi zaključke koji je domet ove ekipe. Odigrali smo tri prvenstvene utakmice protiv kvalitetnih protivnika i sigurno da možemo biti zadovoljni sa četiri osvojena boda. Do sada sve dobro radimo i treba samo da nastavimo tako”.

Utakmica između Posušja i Sloge Meridian je u subotu, 13.avgusta sa početkom od 17:30 časova. Stadion Mokri Dolac u Posušju.