Jagodić: Ovu pobjedu poklanjam našim navijačima i našem gradonačelniku Borisu Jeriniću!

Sloga Meridian je u Doboju pobijedila Posušje rezultatom 2:0 i osvojila velika tri boda u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. Golove za Slogu su postigli Uglješa Stevanović i Mario Krstovski.

FK Sloga Meridian Doboj

Trener Vlado Jagodić je naglasio da pobjedu poklanja navijačima Sloge i posebno gradonačelniku Borisu Jeriniću koji klubu pruža ogromnu podršku…

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian

Čestitam svojoj ekipi! Ono što smo se dogovorili na pauzi, uradili smo odmah u prvih desetak minuta drugog poluvremena. Bili smo dominantniji i u prvom poluvremenu, ali nismo realizovali dvije dobre prilike i onda uvijek postoji opasnost. Međutim, momci su dali sve od sebe i od srca im čestitam na tome. Ja lično poklanjam ovu pobjedu našim vjernim navijačima i našem gradonačelniku Borisu Jeriniću. Takođe, želim da čestitam svima koji slave Vaskrs i da poslije praznika nastavimo gdje smo stali.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Jagodić je istakao da njegova ekipa počinje ličiti na Slogu kakvu on želi…

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian

Rekao sam da želim seriju sa Slogom Meridian. Ovo danas pomalo liči na Slogu koju ja želim…jaka, borbena, disciplinovana i taktički odgovorna. Sada ipak imamo nekoliko oporavljenih napadača koji svakome mogu zadati muke. Naravno da čestitam i ekipi Posušja, koja je ovdje došla bez tri standardna igrača, ali u svakom slučaju napravili su nam velike probleme. Još jednom kažem, volio bih da i sljedeća utakmica u Doboju bude ovako popraćena i da ponovo dobijemo ovakvu podršku jer mislim da momci to zaslužuju, a mi ćemo dati zadnji atom snage da tu podršku opravdamo.