Iz pionirskog tima dobojske Sloge u Omladinsku školu beogradskog Partizana!

Viktor Dujaković, mladi fudbaler pionirskog tima dobojske Sloge Meridian, karijeru će nastaviti graditi u beogradskom Partizanu.

Viktor Dujaković

Dujaković je već ranije zapao za oko skautima i trenerima crno-bijelih i narednih dana odlazi put Beograda. U razgovoru sa ovim fudbalskim talentom, isti se zahvalio FK Sloga Meridian gdje je i započeo svoj fudbalski put…

Viktor Dujaković

Zahvalio bih se FK Sloga na lijepim trenucima provedenim od 2017.godine.Tu sam stekao svoje prve fudbalske vještine i upoznao dosta drugara sa kojima se i danas družim.Moji prvi treneri su Slobodan Miličević i Dejan Pešić, a kasnije Nikola Savić kod kojeg sam načinio prve korake u velikom fudbalu.Svima njima kao i rukovodstvu Sloge sam zahvalan na svemu u proteklom periodu.Nadam se da ću Slogu predstaviti u što boljem izdanju u Partizanu. Kad god budem dolazio u Doboj, uvijek ću rado dolaziti u klub” – rekao je mladi Dujaković.

Nikola Savić, koordinator i trener omladinskih selekcija i ŠF FK Sloga Meridian Doboj, za mladog Dujakovića ima samo riječi hvale i vjeruje da će ovaj talentovani fudbaler izgraditi zavidnu fudbalsku karijeru…

Nikola Savić, koordinator i trener omladinskih selekcija i škole fudbala dobojske Sloge

“Kao koordinator omladinskih selekcija i ŠF FK Sloga Doboj, zahvalio bih se Viktoru na lijepim trenucima provedenim sa njim, kako na terenu tako i van njega.Viktor je jedan vrlo talentovan dječak i želim mu svu sreću u daljem radu. Ukoliko ga povrede zaobiđu, moje mišljenje je da će Viktor napraviti blistavu karijeru i na taj način predstaviti i Slogu u što boljem svjetlu, kako u Partizanu tako i u Evropi. Viktore, hvala!” – rekao je Savić.