DOBOJ ŠAMPION SRPSKE! Ristić: Još jače i još bolje!… Valjić: FSRS pridaje veliki značaj razvoju futsala!

Futsal klub Doboj/ Osvajač Kupa Republike Srpske

U Gradišci je odigrano finale Kupa Republike Srpske u futsalu. Za pehar su igrali finalisti Futsal klub Doboj i KMF Kneževo. Doboj je pobijedio 3:0. Doboj je šampion i pehar je došao u grad na tri rijeke!

Futsal klub Doboj i KMF Kneževo

Dobojski futsaleri su opravdali ulogu favorita u ovoj utakmici i bez velikih problema savladali Kneževo. Međutim, ekipa Kneževa se pokazala dostojna finala i bez ustezanja pružila otpor protivniku koji je premijerligaška ekipa. Imalo je Kneževo više odličnih prilika da ugrozi gol Doboja, ali realno…da su igrači Kneževa i postigli koji gol, Dobojlije bi vjerovatno imale adekvatan odgovor i ishod bio isti – Doboj pobjednik Kupa Republike Srpske u futsalu.

Futsal klub Doboj/Osvajač Kupa Republike Srpske

Pobjednički pehar ekipi Doboja uručio je Ognjen Valjić, generalni sekretar FSRS. Čast da primi osvojeni pehar i da ga prvi podigne u zrak, pripala je Draganu Bogdanoviću, dugogodišnjem golmanu i kapitenu dobojske ekipe.

Futsal klub Doboj/Osvajač Kupa Republike Srpske

Bogdanović u poslednje vrijeme ne može da nastupa zbog povrede noge, a kapitensku traku nosi igrač Milan Martić koji odlično igra cijelu sezonu.

Futsal klub Doboj/Osvajač Kupa Republike Srpske

Radoslav Ristić, šef stručnog štaba Futsal kluba Doboj i njegova ekipa, osvajanjem Kupa Republike Srpske su ispunili prvi ovogodišnji cilj. Drugi je plasman u playoff Premijer lige BiH, a kako stvari stoje… najvjerovatnije će i to biti ispunjeno.

Futsal klub Doboj/Osvajač Kupa Republike Srpske

Ristić nije krio zadovoljstvo osvajanjem Kupa Republike Srpske, ali naglašava da to njega i ekipu obavezuje da još više rade..

Radoslav Ristić, ŠSŠ Futsal kluba Doboj

“Čestitao bih svojim igračima na ovom istorijskom uspjehu za naš klub. Pokazali smo da smo najbolja futsal ekipa u Republici Srpskoj. Ovi rezultati nas tjeraju da u budućnosti radimo još jače i bolje”, rekao je Ristić.

Finale Kupa Republike Srpske u futsalu, odigrano je u Areni Gradiška. Odlični uslovi i odlična utakmica, mišljenje je i Ognjena Valjića, generalnog sekretara Fudbalskog saveza Republike Srpske..

Dragan Bogdanović i Ognjen Valjić

“Fudbalski savez Republike Srpske, pridaje veliki značaj razvoju futsala kao jednog vida fudbalskog sporta.
Tako danas u svim takmičenjima, od Premijer lige BiH, preko Prve lige pa do drugih liga Republike Srpske, nastupa 40 klubova iz FSRS.Ovaj sport ima veliku perspektivu za još veći napredak.Što se tiče finalne utakmice Kupa FSRS, Futsal klub Doboj je tokom takmičenja pokazao najviše i zasluženo osvojio titulu, te im ispred Fudbalskog saveza Republike Srpske još jednom upućujem čestitke. KMF Kneževo pružajući čvrst otpor u finalu, ostavio je utisak kluba koji igra viši rang od onog koji zaista jeste. Na kraju, sumirajući utiske o finalnoj utakmici, ne možemo a da ne zahvalimo domaćinu predivnog sportskog ambijenta u Areni Gradiška, direktoru Milošu Vujiniću kao i svesrdnoj pomoći članova KMF Boračka u organizaciji utakmice”, rekao je Valjić
.

Futsal klub Doboj/Osvajač Kupa Republike Srpske

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *