RISTIĆ: DOLAZE NAM NAJBOLJI! RESPEKT PREMA NJIMA IMAMO, ALI…

U okviru 14.kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine sastaju se Futsal klub Doboj i FC Mostar SG.

Futsal klub Doboj

Za mnoge ljubitelje futsala, ova utakmica bi mogla biti jedna od boljih u cijeloj sezoni. Dobojlije su u odličnoj formi i nakon utakmice u Banjaluci još su u pobjedničkom zanosu. Treba dodati da je Doboj domaćin i da se na utakmici očekuje veliki broj navijača dobojskog kluba. Sa druge strane klub iz Mostara, trenutno najbolji u državi, koji je u prvom dijelu sezone pobijedio Dobojlije. Međutim, ovaj put Doboj namjerava da slavi i da bodovi ostanu kod kuće.

Futsal klub Doboj

Radoslav Ristić, šef stručnog štaba Futsal kluba Doboj, ističe da imaju respekt prema mostarskom klubu ali da pred svojom publikom mogu pobijediti svakoga i poziva publiku da njegovim igračima daju podršku:

U poslednje tri utakmice prvenstva, dvije smo pobijedili, a jednu odigrali neriješeno. Na krilima, slobodno mogu reći, savršene igre iz Banjaluke u nedjelju dočekujemo najbolju ekipu u državi. Ekipu za koju igra najbolji futsal igrač BiH…Marijo Aladžić. Respekt prema njima imamo, ali svi znaju da pred našom publikom u Osječanima možemo pobijediti svakoga.
Zato pozivam sve naše navijače, simpatizere i sve ljubitelje futsala, da dođu u nedjelju u Osječane i da podrže naše igrače. Oni to zaslužuju. Sa podrškom koju smo do sada imali, u Osječanima je sve moguće!

Utakmica se igra u nedjelju, 13.03.2022.godine sa početkom u 20:30 časova u sportskoj dvorani u Osječanima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *