Natalija Brkić najbolja takmičarka na karate turniru “Doboj Open 2021”!|FOTO

Međunarodni karate turnir Doboj open 2021
Doboj open 2021|©Foto Sport i mladi

Proteklog vikenda je održan 21. međunarodni karate turnir “Doboj open 2021”. Na turniru je učestvovalo 39 klubova sa preko 500 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Natalija Brkić|©Foto Sport i mladi

Za najbolju takmičarku je proglašena Natalija Brkić, karatistkinja Karate kluba “Sloga Hemofarm” Doboj. Natalija se takmičila u više disciplina i osvojila medalje od kojih su tri zlatne.

U borbama sam osvojila tri zlatne medalje u različitim kategorijama. Proglašena sam najboljom takmičarkom turnira. Do sada imam preko dvadeset osvojenih medalja, ali najdraži mi je trofej koji sam sada osvojila kao najbolja takmičarka. Dobila sam želju da još više treniram i nadam se da ću vremenom položiti za crni pojas…sada sam plavi.

Natalija Brkić karatistkinja Karate kluba Sloga-Hemofarm Doboj
Natalija Brkić|© Foto Sport i mladi

Natalija trenira u grupi kod trenera Bojana Blagojevića, dugogodišnjeg člana Karate kluba Sloga-Hemofarm Doboj. Dok je nastupao kao takmičar, Blagojević je punio klupske vitrine peharima sa najvećih evropskih i svjetskih takmičenja.

Najbolji pojedinac na turniru u muškoj kategoriji bio je Ajnur Ibrahimović iz Karate kluba “Tempo” Gradačac.

Prva tri mjesta na turniru osvojili su sljedeći klubovi:

  1. Karate klub “Tempo” Gradačac
  2. Karate klub “Tigar” Teslić
  3. Karate klub “Usora” Usora

U Karate klubu “Sloga-Hemofarm” Doboj, koji je organizator ovog tradicionalnog međunarodnog turnira, veoma su zadovoljni što je turnir i ove godine okupio klubove iz pet država. Na turniru je učestvovalo mnogo kvalitetnih takmičara, koji su svojim vještinama uljepšali ovo takmičenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *