Rudanka i Moševac odigrali prijateljsku utakmicu!

Na pomoćnom terenu stadiona Luke u Doboju odigrana je prijateljska utakmica u kojoj je Moševac pobijedio Rudanku rezultatom 5:2.

FK Rudanka – NK Moševac

Rudanka se takmiči u Regionalnoj ligi Centar (PFS Doboj/FSRS) i trenutno se nalazi na trinaestom mjestu, a Moševac u Drugoj ligi Federacije BiH – Centar i zauzima sedmu poziciji na tabeli.

Nebojša Kuzmić, trener Fudbalskog kluba Rudanka, dao je komentar na današnju utakmicu i naglasio ambicije kluba..

Nebojša Kuzmić, trener FK Rudanka/Foto arhiva Sport i mladi

Danas smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv NK Moševac koji se takmiči u Drugoj ligi Federacije BiH i radi se o veoma kvalitetnoj ekipi. Ovu utakmicu smo igrali sa nešto podmlađenim sastavom, bez Lukića, Neškovića, Mitrovića i Jovića. Rezultat nam je bio u drugom planu, jer cilj je da se što bolje pripremimo za nastavak sezone i da kroz ove pripremne utakmice sagledamo mogućnosti svih igrača. Narednog vikenda ćemo odigrati još jednu pripremnu utakmicu, ovaj put u Tesliću protiv Proletera. Naše ambicije su opstanak u trećoj ligi, odnosno Regionalnoj ligi Centar. Ekipu smo pojačali sa četiri igrača, a to su Lukić,Ninković,Mihajlović i Mitrović. Očekuje se dolazak još dva pojačanja i mislim da ćemo tako ostvariti naše ciljeve.