Omladinski Kup RS: Juniori Sloge Meridian savladali Slaviju!

U četvrtfinalu Kupa Republike Srpske za juniore (polufinale grupe “Istok”), Sloga Meridian je u Doboju savladala Slaviju iz Istočnog Sarajeva rezultatom 2:1.

Juniori: Sloga Meridian – Slavija

Juniori Sloge Meridian su poveli u trinaestoj minuti nakon izvedene kontre, a strijelac za 1:0 je bio Đorđe Nikić. To je ujedno i bio rezultat prvog poluvremena.

Đorđe Nikić, juniori Sloga Meridian

U šezdeset i sedmom minutu Ognjen Šešlak šutira sa oko dvadesetak metara, postiže lijep gol i udvostručuje prednost domaće ekipe na 2:0. Kada se igrao devedeseti minut utakmice Mladen Cvijetić postiže gol za Slaviju i smanjuje na konačnih 2:1.

Maid Delić i Ognjen Šešlak, juniori Sloga Meridian

Zanimljivo je da su današnji strijelci za Slogu Meridian ujedno i najmlađi igrači, koji kao kadeti igraju za juniorski tim trenera Vedrana Sofića.

Vedran Sofić, trener juniora Sloge Meridian

SLOGA – SLAVIJA 2:1 (1:0)
Stadion “Luke”, Doboj
Gledalaca: 50
Sudija: Dragan Žarić (Kotor Varoš)
Strijelci: 1:0 Nikić (13’), 2:0 Šešlak (67’), 2:1 Cvijetić (90’)

Juniori Slavije

SLOGA MERIDIAN: Žilić (od 85’ Avdaković), Jelić, Handžić, Omić (od 64’ Arsić), Jozinović, Jašarević (od 64’ Kurtinović), Šešlak, Delić (od 75’ Cvjetković), Nikić, Mujanović (od 51’ Ahmetbegović), Delić (od 75’ Nurkanović).

Juniori Sloge Meridian

SLAVIJA: Stijepić, Gojković, Jevtović (od 83’ G. Čelan), Đ.Golijanin, Aškraba, Cvijetić, L.Čelan (od 56’ Maksić), M.Golijanin (od 88’ Ristić), Čvoro (Od 83’ Pekić), Lubura (od 88’ Vukmanović).

Juniori Slavije