Miroslav Kršić novi-stari predsjednik PFS Doboj!

Juče je u Doboju održana prvo redovna, a kasnije i izborna sjednica Skupštine PFS Doboj.

Skupština PFS Doboj

Na redovnoj sjednici delegati su jednoglasno usvojili sve izvještaje o radu PFS Doboj.

Na izbornoj sjednici se birao i novi predsjednik PFS Doboj. Jednoglasno je izabran Miroslav Kršić, dosadašnji predsjednik ovog saveza. Povjerenje za četverogodišnji predsjednički mandat Kršiću je svoj glas dalo svih dvadeset i pet delegata.

Skupština PFS Doboj

Miroslav Kršić je novi-stari predsjednik PFS Doboj, a nedavno mu je obnovljen mandat i za funkciju predsjednika GFS Doboj. Takođe, Kršić predsjedničke poslove obavlja u dobojskom Fudbalskom klubu Sloga Meridian, koji se takmiči u Wwin ligi Bosne i Hercegovine i jedini je klub sa područja PFS Doboj koji učestvuje u najvišem rangu bh. fudbalskog takmičenja.

Nakon što je ponovo izabran za predsjednika PFS Doboj, Kršić je dao izjavu za medije…

Miroslav Kršić, predsjednik PFS Doboj

U skladu sa mapom izbornog puta ušli smo u mandatni proces 2024 – 2028. Sa današnjim danom završen je prethodni mandat, a vršen je izbor novog predsjednika i ostalih organa PFS Doboj. Naravno, želim da se zahvalim svim delegatima koji su jednoglasno usvojili sve izvještaje našeg rada za prethodnu godinu, kao i za ukazanu podršku za naredni mandat. Ponovo sam izabran za predsjednika PFS Doboj uz podršku svih 25 delegata. Smatram da je to velika obaveza za mene jer evo ulazim u drugi mandat. Takođe vjerujem da smo sada mnogo iskusniji, pametniji i mudriji, tako da ćemo u ovom novom mandatu moći uraditi mnogo više za dobrobit klubova i fudbala”, rekao je novi-stari predsjednik PFS Doboj.

Kršić je naglasio odličnu saradnju područnog saveza sa FSRS. Takođe je istakao da PFS Doboj daje punu podršku Vici Zeljkoviću u kandidaturi za predsjednika FSRS, kao i FSBIH…

Treba naglasiti veliku podršku od FSRS na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, koji je u proteklom periodu uspio iznaći snage i mogućnosti da obezbijedi sredstva kojima su finansirane određene kotizacije za klubove i službena lica. To je ono što ćemo i mi, kao područni savez, pokušati raditi u narednom periodu. Da bi klubovi postojali, trajali i opstajali mi moramo biti od pomoći i na usluzi našim klubovima. Sve što radi FSRS i predsjednik Zeljković, sigurno je pravi put za dobrobit fudbala i mi smo uvijek davali podršku i učestvovali u svim aktivnostima koje smo provodili preko PFS Doboj. Potrebno je naglasiti da smo danas nedvosmisleno i jednoglasno dali podršku gospodinu Vici Zeljkoviću u kandidaturi za predsjednika FSRS, kao i predsjednika FS BiH“, rekao je Miroslav Kršić predsjednik PFS Doboj.

Fotografija sa sjednice Skupštine PFS Doboj

Početku današnje sjednice izborne Skupštine PFS Doboj, prisustvovao je i Vico Zeljković predsjednik FSRS i FSBiH.

Vico Zeljković, predsjednik FSRS i FSBiH

Prije nego je počela sjednica, Zeljković se obratio skupštinskim delegatima, iste pozdravio i zaželio uspješan rad Skupštine. Tom prilikom je rekao da je u proteklom periodu imao odličnu saradnju sa PFS Doboj na čijem čelu je Miroslav Kršić.

Fotografija sa sjednice Skupštine PFS Doboj

Zeljković je naglasio da će FSRS i dalje u saradnji sa područnim savezima pronalaziti rješenja koja bi olakšala rad i aktivnosti klubova. Delegati Skupštine PFS Doboj, jednoglasno su podržali kandidaturu Vice Zeljkovića za predsjednika FSRS i FSBiH.

Fotografija sa sjednice Skupštine PFS Doboj
Fotografija sa sjednice Skupštine PFS Doboj