Kadeti Sloge ostvarili pobjedu visokim rezultatom!

U okviru 20.kola Omladinske lige Bosne i Hercegovine – Sjever A, u Doboju je odigrana utakmica između kadeta dobojske Sloge i šamačkog Borca. Sloga je pobijedila visokim rezultatom 10:0.

Kadeti FK Sloga Doboj – FK Borac Šamac

U odsustvu trenera Pešića, kadete Sloge je sa klupe predvodio Vedran Sofić, koordinator omladinskih selekcija dobojskog kluba..

Vedran Sofić, koordinator omladinskih selekcija FK Sloga Doboj

“Prije svega bih čestitao gostima na fer i korektnoj igri.
Zahvalio bih se svojim momcima, koji su danas ispoštovali sve ono što smo se dogovorili u svlačionici.
Moram istaći da smo današnju utakmicu odigrali na visokom nivou uz puno tempa.
Drago mi je da su igrači koji su ušli u drugom poluvremenu, takođe pokazali da se na njih može ozbiljno računati…
Zahvalio bih se i publici koja je došla u solidnom broju i dala podršku ovim momcima.
Raduje me činjenica da okosnicu ove ekipe čine igrači 2006.godište i mlađi. Od njih bi trebali tek sledeće sezone očekivati još bolje partije” rekao je Sofić.

Nikić, Šešlak, Jović/ FK Sloga Doboj

Golove za Slogu su postigli Nikić 4x, Šešlak 2x, Jović 2x, Drljić i Glavinić, ali pored napadačkog dijela ekipe, svi igrači su odradili odlično svoj posao i omogućili ubjedljivu pobjedu.

Amir Avdaković, FK Sloga Doboj

Sloga je danas pokazala mnogo više od gostujuće ekipe iz Šamca i opravdala ulogu favorita. Međutim, potrebno je naglasiti da su igrači Borca, bez obzira na težak poraz u rezultatskom smislu, takođe prikazali jednu lijepu igru za gledanje.

Kadeti FK Sloga Doboj – FK Borac Šamac

Sloga: Kuzmić (G) (K), Manojlović, Ačkar, Sušić, Kurdić, Lazarević, Ristić, Šešlak, Nikić, Glavinić, Drljić// Avdaković (G), Jović, Cvijanović, Kikić, Kaurinović, Nedić i Vitlešević. Trener Vedran Sofić.

Borac: Marinković (G), Đ.Popović, Pajić, Pudić, Lukić, Rakić, Šikanić, Mujović, Kalajdžić, S.Popović, Vuletić//Cvjetković.

Trenutna tabela kadetske Omladinske lige Bosne i Hercegovine – Sjever A: