Jagodić najavio treću prijateljsku utakmicu Sloge Meridian u sklopu priprema u Antaliji!

Sloga Meridian danas igra treću prijateljsku utakmicu u sklopu priprema u Antaliji. Protivnik je uzbekistanski superligaš FC Bunyodkor Tashkent .

FK Sloga Meridian Doboj

Današnju utakmicu najavio je Vlado Jagodić, šef stručnog štaba FK Sloga Meridian Doboj…

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian

“U prošla dva dana smo odradili planirana četiri treninga, a danas je na programu treća kontrolna utakmica protiv uzbekistanskog FC Bunyodkor. Cilj je da igrači koji su u prethodnoj utakmici protiv Visle odigrali trideset minuta, večeras odigraju šezdeset, a oni koji su odigrali šezdeset, večeras odigraju trideset minuta. Na raspolaganju imam sve igrače izuzev mladog Kurtinovića koji od juče ima povišenu temperaturu i golmana Šćekića koji je imao stomačne probleme. Očekujem da budemo bolji nego u prethodnoj utakmici i da kao ekipa djelujemo još kompaktnije. Poslije ove utakmice slijedi nam završni blok od četiri treninga, a zatim poslednja i vjerovatno najjača provjera protiv FC Dinamo Moskva. Današnja utakmica se igra u 17:30 časova po lokalnom vremenu u Trening centru Belis u Beleku” rekao je Jagodić.

Utakmica se igra na terenu Trening centra Belis u Beleku od 17.30 časova po lokalnom, odnosno od 15.30 časova po našem vremenu.