Jagodić: Bio bih najsrećniji da sa Slogom debitujem uspješnim rezultatom!

Prvu domaću premijerligašku utakmicu koju Sloga Meridian igra na stadionu Luke u Doboju, najavio je Vlado Jagodić, novi trener dobojskog kluba..

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian

Zadovoljstvo mi je da ću voditi Slogu protiv Veleža ovdje na stadionu Luke u Doboju. Ja sam preuzeo ekipu u reprezentativnoj pauzi i mislim da sam u ovih desetak dana uspio, ako ništa drugo, da igrači dignu glave. Zadovoljan sam kako smo kroz treninge odradili neke moje taktičke stvari koje sam tražio od igrača. Naravno, bio bih najsrećniji da debitujem uspješnim rezultatom. Znamo vrlo dobro da Sloga Meridian u proljetnom dijelu sezone nema ni jednu pobjedu. Međutim, prilikom mog prvog obraćanja igračima, u prisustvu klupske uprave i gradonačelnika, usaglasili smo da postoji samo jedan cilj, a to je da Sloga Meridian iz Doboja igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i narednu sezonu. To nam je zadatak i ja bih volio da već protiv Veleža uradimo što nije urađeno u proljetnom dijelu sezone i dođemo do tri boda. To bi bila nagrada za sve ove ljude koji ovdje rade dan – noć, klupskoj upravi, gradonačelniku i svima koji su za Slogu Meridian.

Trener dobojskog premijerligaša je iznio i mišljenje o protivničkoj ekipi Veleža…

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian

Što se tiče protivnika, svi dobro znamo ko je Velež u ovom proljetnom dijelu. Radi se o dobroj ekipi koja je dobro vođena od kolege Jusufbegovića i sigurno nam neće biti lako. Način igre Veleža meni je dobro poznat i mislim da nas u tom smislu ne mogu ničim iznenaditi.

Jagodić je naveo da će protiv Veleža igrati oni igrači koji su najzdraviji i najspremniji…

Sloga Meridian Doboj

Naši momci su dobro radili, ali otežavajuće okolnosti su povrede naših napadača. Luka Kulenović nije tu i neće ga biti do kraja, Mario Krstovski je počeo trenirati od utorka posebnim programom i daje mi signale da želi igrati, ali ja smatram da u ovom trenutku ne smijemo puno rizikovati i nisam trener koji tjera povrijeđene igrače da igraju. Uglješa Stevanović je takođe skoro počeo da radi sa ekipom, a po svaku cijenu želi da igra. Naravno, ja ću pred utakmicu odlučiti o svemu ali znam da će igrati oni igrači, na bilo kojoj poziciji, koji su najzdraviji i najspremniji.

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian, rekao je da vjeruje u podršku od strane navijača i publike..

Sloga Meridian Doboj

Volio bih, a ujedno i pozivam sve koji mogu da dođu sutra na Luke u petnaest časova i podrže nas. Ne sumnjam u našu navijačku grupu, oni će sigurno biti tu, a mi ćemo preduzeti sve da više dajemo, nego što primamo golova.

Utakmica između Sloge Meridian i Veleža se igra sutra (nedjelja) na stadionu Luke u Doboju, a početak je u 15:00 časova.