Ivan Đorić: Vjerujem da Sloga Meridian može biti stabilan premijerligaš!

U predstojećoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine, dres Fudbalskog kluba Sloga Meridian iz Doboja nosiće i Ivan Đorić, dosadašnji igrač bijeljinskog Radnika.

Ivan Đorić, FK Sloga Meridian Doboj

Đorić je rođen 1995.godine u Nišu, ima nastupe u mlađim selekcijama Crvene zvezde, a kao senior je igrao za klubove u Letoniji, Švicarskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Nakon što je bijeljinski Radnik ispao iz najvišeg ranga fudbalskog takmičenja, Đorić se odazvao na poziv Zorana Ćurguza, šefa stručnog štaba Sloge Meridian iz Doboja i obukao dres novog premijerligaša.

Ivan Morić, FK Sloga Meridian Doboj

Novi veznjak dobojskog tima naglašava da mu se sviđa novi klub i da vjeruje da ekipa Sloge Meridian ima kvalitet da bude stabilan premijerligaš:

Pre svega, moji utisci o Slogi Meridian kao klubu i Doboju kao gradu, veoma su pozitivni. Klub ide uzlaznom putanjom. Uprava ima jasne ciljeve i želje za narednu sezonu, ali i za nekoliko godina unapred. To mi se veoma sviđa. Iskreno se nadam da ćemo uspeti da ispunimo očekivanja i ostvarimo zacrtane ciljeve kluba. Ekipu čine pretežno mladi i perspektivni igrači uz nekoliko iskusnijih. Možda nam malo manjka premijerligaškog iskustva, ali sam siguran da uz dobar rad, ogromnu želju i kvalitet koji cela ekipa poseduje, za nas neće biti problema u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Naši ciljevi su jasni…da budemo stabilan premijeligaš u godinama koje su pred nama. Vjerujem da ćemo svi zajedno uspeti u tome.