FK Sloga Meridian i FC Sogdiana igrali neriješeno u prijateljskom meču!

U Antaliji je odigrana prijateljska utakmica između FK Sloga Meridian Doboj i FC Sogdiana Jizzak, superligaš iz Uzbekistana. Rezultat neriješen 3:3.

Dobojlije su pokazale da će Sloga Meridian sa igračima koje ima igrati ofanzivni fudbal u nastavku sezone. Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba Sloge Meridian je to i naglasio u ranijim izjavama. Sloga je sada mnogo ofanzivnija, posebno po bočnim stranama gdje kolo vode Mihajlović i Peco. Mihajlović se polako nameće kao lider ekipe, odrađuje što se od njega traži i pokretač je većine akcija. Naravno, u napadu ne treba zaboraviti ni Krstovskog.

Međutim, problem je kada ekipa više pokaže na terenu, a istovremeno primi tri jeftina gola, od kojih jedan iz penala. Nema sumnje da će Ćurguz odmah reagovati da se neke greške isprave.

Golove za Slogu Meridian su postigli Mario Krstovski, Demir Peco i Pavel Baranov.

Sloga Meridian zbog viroze nije igrala sa nekim ključnim igračima u ekipi.

Sloga Meridian je izašla na teren u sljedećem sastavu : Trako (G), Livančić, Nikolić, Milanović (K), Lalić, Bilal, Zajić, Đorić, Mihajlović, Peco i Krstovski. U drugom poluvremenu su još igrali Brajlović (G), Dadić, Omić, Stevanović, Baranov, Vintonji, Starčević, Perković, Ristić i Kovačević.