Dejan Vidić uspješno operisan, slijedi višemjesečni oporavak

Dejan Vidić napadač dobojske Sloge Meridian juče je uspješno operisan u dobojskog bolnici. Na utakmici između dobojske Sloge Meridian i sarajevskog Željezničara, odigranoj u nedjelju u Modriči, Vidić je zadobio tešku povredu ključne kosti i operativni zahvat je bio neophodan.

Dan poslije operacije, Vidića je u dobojskoj bolnici posjetio i Vlado Jagodić šef stručnog štaba dobojskog kluba. Jagodić je tom prilikom svom istaknutom napadaču poželio brz i uspješan oporavak.

Najbolji strijelac dobojskog premijerligaša koji je u ovoj sezoni Wwin lige Bosne i Hercegovine postigao šesnaest golova, trenutno je drugi strijelac lige. Kako stvari stoje, Vidić će vjerovatno i ostati na broju od šesnaest pogodaka u ovoj sezoni jer mu slijedi višemjesečni oporavak od povrede, odnosno nakon operacije. Nema sumnje da će do konačnog oporavka mnogo nedostajati u redovima dobojskog tima. Radi se o igraču koji je dao ogroman doprinos da se Sloga Meridian nalazi u gornjem dijelu tabele i da se pored prvenstva trenutno takmiči u polufinalu oba kup takmičenja – Kup Republike Srpske i Kup Bosne i Hercegovine.

Brz oporavak Vida!


Ispod možete pogledati #1 SLOGA PODCAST od 27.marta u kojem je gost bio upravo Dejan Vidić.