Odbojkašice Sloge spremne za borbu u viši rang!

GOK Sloga Doboj/Foto arhiva Sport i mladi

U subotu 30.aprila u sali Osnovne škole Vuk Stefanović Karadžić u Doboju, odigraće se finalni turnir za prvaka Druge ženske lige Republike Srpske i plasman u prvoligaško društvo Srpske.

Prvoplasirana ekipa ostvariće direktan plasman u viši rang, a drugoplasirani će razigravati sa pretploslednjom ekipom u Prvoj ženskoj ligi Republike Srpske.
Prva utakmica igra se u 12:00 sati, a sastaju se Sloga i Bratunac. U drugoj utakmici od 14:30 sastaju se odbojkašice Bratunca i Gradiške. Posljednja utakmica između Sloge i Gradiške počinje u 17:00 sati.

Jelena Kuzmanović, GOK Sloga/Foto arhiva Sport i mladi

“Spremale smo se za ovaj finalni turnir i želja nam je zaigrati u višem rangu. Djevojke su mlade, nekoliko njih je tek napunilo osamnaest godina. Obje ekipe koje dočekujemo kao domaćini, škola su odbojke iz matičnih klubova gdje se radi kvalitetno. Svi imamo podjednake šanse i mislim da će nijanse i faktor sreće odlučiti. Moj tim za mene je već pobjednik jer smo prve na tabeli i izdržale mnoge nedaće. To su mlade djevojke kojima tek treba posvetiti vremena. Svim ekipama želim sreću i neka najbolji pobijedi.
Što se tiče sastava ekipe, nedostaje nam libero Jelena Mihajlović koja se povrijedila na poslednjoj prvenstvenoj utakmici” rekla je trener GOK Sloga Jelena Kuzmanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *