BEZ BIJELE ZASTAVE U VISOKO!

MRK Sloga Doboj /Foto: R.Šešlak

DOBOJ – Osokoljeni pobjedom nad šampionom Izviđačem, rukometaši Sloge idu na noge Bosni u Visoko. U posljednje vrijeme Dobojlije su se često iz Visokog vraćali uzdignutih ruku. Utakmica se igra sutra (subota 2.april) u dvorani Mladost u Visokom sa početkom u 17:00 časova.
Još uvijek je upitan nastup Radomira Stojanovića. Nikola Knežević je skinuo gips i oporavlja se od povrede prsta, biće u sastavu a vidjet će se da li će moći zaigrati. Problem sa povredom tetive ima golman Peđa Dejanović.

Junak utakmice protiv Izviđača Bojan Tulendić očekuje dobru igru i povoljan rezultat u Visokom…

Bojan Tulendić, MRK Sloga Doboj/Foto R.Šešlak

Poslije pobjede nad Izvidjačem atmosfera među igračima je odlična, ali to ne znači da idemo opušteni u Visoko u subotu.
Igramo protiv Bosne, ekipe koja kući igra pred punom dvoranom. Igrali smo sa njima dva puta u ovoj sezoni i oba puta smo slavili. Očekujem da će i sutra biti tako. Bosna je pokazala da ima kvalitet pogotovo kući gdje im je publika osmi igrač. Pretrpošlo kolo su odigrali neriješeno sa Slobodom iz Tuzle, a prije tri vikenda su ostvarili pobjedu nad Gračanicom.
Radili smo video analizu protivnika i spremali smo se cijelu sedmicu. Nadam se da ćemo se vratiti u Doboj sa novim bodovima i da cemo ući u pobjednički niz i polako se penjati ka vrhu tabele.

MRK SLOGA Doboj / Foto: R.Šešlak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *