STARTOVALI KADETI I JUNIORI SLOGE! FOTO

Ovih dana je veoma živo u Fudbalskom klubu Sloga Doboj. Nedavno je pripreme počeo prvi tim, a danas su nakon prozivki, prve treninge u ovoj godini odradili kadeti i juniori.

Kadeti FK Sloga Doboj

Prije prvog ovogodišnjeg treninga, prozivku kadetskog tima je izvršio trener Dejan Pešić. Pozvano je ukupno 25 igrača od kojih su tri bila opravdano odsutna.

Kadeti FK Sloga Doboj

Pešić napominje da su u toku priprema predviđene najmanje četiri kontrolne utakmice, a da će se treninzi odvijati kombinovano u klupskoj teretani i na terenu.

Dejan Pešić, trener kadeta FK Sloga Doboj

Nakon kadeta, izvršena je prozivka igrača juniorskog tima. Prozivku je izvršio trener Dražen Filipović. Sa spiska od 30 igrača, prozivci i prvom treningu je prisustvovalo 24 juniora. Ostali igrači su bili opravdano odsutni, većinom zbog treninga sa prvim timom.

Juniori FK Sloga Doboj

Današnjim prozivkama i treninzima kadeta i juniora, prisustvovao je i Zoran Ćurguz – šef stručnog štaba Sloge. Tom prilikom se obratio igračima i još jednom napomenuo važnost redovnog i kvalitetnog treniranja.

Juniori FK Sloga Doboj

Sloga sve više pojačava rad sa omladinskim selekcijama. Svakodnevno se radi na stvaranju još boljih uslova za funkcionisanje omladinskog pogona, a posebno na primjeni stručnog trenažnog procesa.

Juniori FK Sloga Doboj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *