SANJIN PEHLIVANOVIĆ OSVOJIO MASTERS U DOBOJU! |VIDEO& FOTOGRAFIJA

Sanjin Pehlivanović

Proteklog vikenda u Doboju se igrao odličan bilijar! Završni “Masters 2021” u disciplini 8 ball, očekivano je osvojio evropski viceprvak Sanjin Pehlivanović iz sarajevskog SBK Predator.

Sanjin Pehlivanović

Pehlivanović je u finalu ovog prestižnog takmičenja u bilijaru, rezultatom 8:5 nadigrao Faruka Terzića, takođe iz SBK Predator i još jednom pokazao ko je trenutno broj jedan u bilijaru Bosne i Hercegovine.

Faruk Terzić

Na Mastersu je učestvovalo trideset i dva najbolja državna takmičara. Organizatori ovogodišnjeg Mastersa u disciplini 8-ball, bili su Bilijar savez BiH i Bilijar klub Sports Pub Doboj.

Takmičenje je trajalo puna dva dana i privuklo je veliku pažnju ljubitelja bilijara. Bilijar majstorije su išle jedna za drugom! Kugle na bilijarskom stolu pravile su kretanja protivno zakonima fizike…sve u svemu.. nešto lijepo za gledati.

Hannan Memić

Na Mastersu su učestvovala i tri takmičara Bilijar kluba Sports Pub Doboj. Dobojlije su ostvarile zavidne rezultate u izrazito jakoj konkurenciji. Nemanja Mićić je zauzeo peto mjesto, Saša Đekić deveto, a Dušan Damjanović je bio dvadeset i peti.

Saša Đekić

Bilijarski klub Sports Pub Doboj smatra se jednim od boljih bilijar klubova u Bosni i Hercegovini.Saša Đekić, predsjednik dobojskog kluba, ujedno je i podpredsjednik Biljar saveza Bosne i Hercegovine.

Kliknite na sliku i pregledajte FOTOGALERIJU ⬇️

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *