Mlade odbojkašice Sloge priredile pravi spektakl punoj dvorani!|FOTO

GOK SLOGA DOBOJ

Večeras je u sportskoj dvorani Osnovne škole Vuk S.Karadžić u Doboju, odigrana odbojkaška utakmica 1.kola ženske Pionirske lige Republike Srpske. Na parket su izašle ekipe GOK Sloga Doboj i ŽOK Modriča Optima.

GOK SLOGA DOBOJ

Odbojkašice Gradskog odbojkaškog kluba Sloga su pobijedile 3:0 u setovima (25:17, 25:15, 26:24). Mlade Dobojke su svojom igrom oduševile pune tribine domaće publike, koja im je uzvratila gromoglasnim navijanjem.

S.Marković, GOK sloga Doboj

U prva dva seta Slogine odbojkašice su ostvarile ubjedljivu dominaciju i kontrolisale tok utakmice. Početkom trećeg seta, takođe odlične Modričanke su ostvarile vodstvo ali na kraju seta Dobojke prave preokret u svoju korist i ostvaruju pobjedu u prvoj utakmici lige sa rezultatom 3:0.

ŽOK MODRIČA OPTIMA

Nakon završetka utakmice uslijedile su čestitke i aplauz za obje ekipe.

GOK SLOGA DOBOJ

Pionirskoj ženskoj ekipi dobojskog odbojkaškog kluba i njihovim trenerima Arseniju Paravcu i Jeleni Aleksić, pobjedu su lično čestitali Anđelka Kuzmić, predsjednica kluba i Dragan Prodić, predsjednik Skupštine GOK Sloga, koji nisu krili radost zbog uspjeha ali prvenstveno zbog dobre igre koje su pokazale mlade Slogine odbojkašice.

GOK SLOGA DOBOJ

Ako je suditi po ovoj utakmici i prikazanoj igri, sigurno je da su u Gradskom odbojkaškom klubu Sloga napravili dobar posao. Ovo je ekipa na koju se može itekako računati i koja je na samom startu pokazala karakter pobjednika.

One thought on “Mlade odbojkašice Sloge priredile pravi spektakl punoj dvorani!|FOTO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *