Miroslav Kršić: Ukoliko se ispoštuje sve po fazama, hibridni teren bi trebao biti gotov krajem aprila!

Radovi hibridnog terena na stadionu Luke u Doboju

Miroslav Kršić, predsjednik dobojskog Fudbalskog kluba Sloga Meridian, u izjavi za mondo.ba rekao je da se krajem aprila očekuje završetak radova hibridnog terena na stadionu Luke u Doboju…

Miroslav Kršić, predsjednik FK Sloga Meridian Doboj

“Vremenske prilike diktiraju tempo, međutim, radovi idu nekom dinamikom, malo ima odstupanja od planiranog roka, ali očekujemo da ukoliko se sve ispoštuje po fazama da teren bude gotov do kraja aprila. Čim bude gotov mi ćemo se vratiti u Doboj i igrati na našem stadionu.

Prije svega mi smo fokusirani na to da budemo spremni za novu sezonu, evo nekim rezultatima smo potvrdili, nismo još definitivno osigurali opstanak, ali jako blizu smo toga da smo sigurni učesnici Premijer lige BIH i naredne sezone tako da smo tu malo rasterećeniji. Voljeli bismo da već sutra možemo igrati na svom stadionu, ali strpljivi smo i dočekaćemo taj hibridni teren u Doboju.

Prvo zbog kvaliteta fudbala, ozbiljnosti lige i saveza, vrlo je bitno da se realizuje ovaj projekat. U današnje vrijeme, evo u situaciji smo da se neke utakmice odgađaju zbog poplavljenog terena, to se praktično gotovo nigdje više ne dešava. Osim toga, kvalitet fudbala i lige će biti sigurno na višem nivou i imaćemo preduslove za bolje utakmice, za bolji rad i za napredak. I na kraju šaljemo lijepu sliku u svijet za svakog ko gleda naš fudbal, utakmice je u svakom smislu ljepše gledati kada se igraju na modernim i kvalitetnim terenima, a ne u blatu”, rekao je Miroslav Kršić za mondo.ba.