Jašarević het-trik za juniore, a Šešlak pobjednički gol za kadete Sloge!

U Brodu su odigrane utakmice 6.kola Omladinske lige BiH između juniorskih i kadetskih timova FK Polet 1926 Brod i FK Sloga Doboj.

Omladinci Sloge su slavili pobjedu u obje kategorije.

Kadeti: FK Polet Brod 1926 0:1 FK Sloga Doboj (Strijelac za Slogu: O.Šešlak).

Juniori: FK Polet 1926 Brod 0:4. FK Sloga Doboj (Strijelci za Slogu: T.Jašarević 3x, F.Mujkić).

Prvo su na teren izašli kadeti. Dobojlije su odmah krenule u napad i ostvarili nekoliko prilika u kojim lopta put nalazi pored stative ali ne završava u mreži domaćina. Na poluvrijeme se otišlo bez postignutih golova. Drugo poluvrijeme, kao i prvo, počelo je pritiskom Dobojlija i povremenim kontrama brodskog tima. Sloga je imala dobre prilike ali u dva navrata lopta pogađa prečku. Desetak minuta prije kraja utakmice, igrači Sloge su izveli brzu akciju iz koje gol postiže Ognjen Šešlak za 1:0 i ujedno za pobjedu Sloge.

Kadeti FK Sloga: Kuzmić (G), Sušić, Ačkar, Dujaković, Tatić (K), Cvjetković, Nikić, Jović, Šešlak, Drljić, Avdaković (G), Vitlešević, Arsić, Cvijanović, Glavinić i Todorović. Trener Dejan Pešić.

Što se tiče juniora, sličan početak utakmice bio je kao i kod kadeta. Napadi Sloge i nekoliko propuštenih prilika. Međutim, Sloga je ubrzo pojačala tempo i kreće postizanje golova. Sloga je do kraja utakmice držala posjed lopte. Tarik Jašarević postiže prvo dva gola u kratkom vremenskom razmaku i na taj način zaključuje rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu, treći gol za Slogu postiže Faris Mujkić. Pred kraj utakmice ponovo na scenu stupa Jašarević i postiže svoj treći gol, odnosno het-trik, čime je zapečatio rezultat koji donosi nova tri boda za juniore Sloge.

Juniori FK Sloga: Durmić (G), Manojlović, Omić, Kuzmić, Ćatić, Jašarević, Kikić, Maksimović, Mujkić, Kitić (K), Nišavić, Žilić (G), Blagojević, Kunalić, Hadžikadunić, Đurić i Lukić. Trener Anđelko Tadić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *