Futsal klub Doboj objavio slike prijetećih poruka upućenih od izvršnog direktora Hercegovine prema kapitenu Doboja!

Fotografija sa Facebook stranice Futsal kluba Doboj

Sinoć je u Brijesnici odigrana prvenstvena utakmica 10.kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine – Futsal klub Doboj 5:7 MNK Hercegovina Široki Brijeg.

Igrači Doboja su na ovoj utakmici dobili čak tri crvena i pet žutih kartona, a kod gostiju iz Širokog Brijega su požutili fizioterapeut i dva igrača.

Povodom ove utakmice Futsal klub Doboj se oglasio na svojoj FB stranici i kroz dvije objave izrazio veliko nezadovoljstvo dešavanjima u toku i poslije meča

U pomenutim objavama su i slike prijetećih poruka, upućenih od strane gospodina Joze Ivankovića – izvršnog direktora MNK Hercegovina, prema Draganu Bogdanoviću – kapitenu dobojskih futsalera. Inače, Bogdanović zbog povrede već duže vrijeme nije na parketu.

Sudeći po onome što je objavljeno na FB stranici dobojskog premijerligaša u futsalu, nekome očigledno nije mjesto u sportu. Naš portal je došao do nezvaničnih saznanja da će se Futsal klub Doboj, nakon prikupljanja potrebnog video i drugog materijala sa utakmice, obratiti nadležnim organima Saveza ali i drugim nadležnim organima zbog upućenih ozbiljnih prijetnji.

Saopštenje za javnost od strane Futsal kluba Doboj, u kojem se nalazi sve navedeno, možete pogledati OVDJE