DRAGAN TODIĆ NAJBOLJI FUDBALSKI SUDIJA! | FOTO

Dragan Todić je proglašen za najboljeg fudbalskog sudiju m:tel Prve lige Republike Srpske. Igrači, treneri, predsjednici klubova i novinari, dali su glas za Todića i potvrdili njegovu predanost u dijeljenju pravde na fudbalskim terenima Republike Srpske.

Dragan Todić, fudbalski sudija

Todić je nedavno proglašen i za najboljeg fudbalskog sudiju PFS Doboj. Ovu odluku su donijela udruženja fudbalskih sudija na području PFS Doboj.

Dragan Todić, fudbalski sudija

Dragan Todić se nalazi na A listi fudbalskih sudija m:tel Prve lige Republike Srpske. Takođe sudi i omladinsku Premijer ligu BiH. Po ukazanoj potrebi, zvižduk njegove pištaljke se čuje i na terenima gdje se igraju niže lige.

Todić naglašava da su mu ova priznanja veoma značajna:

Drago mi je što sam dobio ova priznanja. Biti proglašen za najboljeg fudbalskog sudiju m:tel Prve lige Republike Srpske za mene je velika čast. Nedavno sam proglašen i za najboljeg fudbalskog sudiju na dobojskoj regiji. To priznanje sam dobio tamo gde je i najteže…u gradu gdje sam rođen, odrastao, stasavao. Ova priznanja me obavezuju da još predanije radim na svom usavršavanju dijeljenja pravde na fudbalskim terenima. Godi mi kada me svrstavaju među one najbolje koji su mladi i perspektivni.

Dragan Todić, fudbalski sudija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *