Da li će Sloga sa Kozarom nastaviti niz bez poraza!?

U okviru 10.kola m:tel Prve lige Republike Srpske, dobojska Sloga dočekuje Kozaru iz Gradiške.

FK Sloga Doboj

Sloga je sa 22 boda trenutno druga na tabeli na kojoj prednjači Krupa sa 27 bodova. Zanimljivo je da Sloga nije izgubila sedam utakmica zaredom a isto toliko utakmica nije primila gol.

Vanja Knežević (desno), golman FK Sloga Doboj

Kod Kozare je već druga priča. U poređenju sa Slogom, posljednjih sedam kola Kozari ne cvjetaju ruže. Šest izgubljenih utakmica i jedna sa neriješenim rezultatom. Kozara je trenutno na dvanaestom mjestu sa 7 bodova.

Statistika je očigledno na strani Sloge.Kada se uzme u obzir i to da se igra u Doboju, nije teško zaključiti ko je favorit ovog susreta.

Danilo Đulčić (u sredini), golman FK Sloga Doboj

Sloga se može pohvaliti sa još nekim podacima, a jedan od njih je i taj da Aleksandar Milaković, jedan od ljubitelja Sloginih navijača, dijeli prvo mjesto na ligaškoj listi strijelaca sa Milošem Perovićem iz Krupe i Edinom Kesićem iz Slobode Novi Grad. Sva trojica su postigla po sedam golova u dosadašnjem toku lige.

Aleksandar Milaković, FK Sloga Doboj

Statistika u vezi dobojskog kluba je dobra ali važnija je činjenica da Sloga do sada prikazuje dobru igru. Jedno je sigurno,Sloga će sutra protiv Kozare ići na pobjedu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *