Ambicije odbojkašica GOK Sloga Doboj: Zadržati prvo mjesto do kraja, finalni turnir i ulazak u Prvu ligu Republike Srpske!|FOTO

GOK Sloga Doboj © Foto Rade Šešlak

Odbojkašice GOK Sloga su trenutno na prvom mjestu  Druge ženske lige RS – grupa 2.Od šest odigranih utakmica, ostvarile su isto toliko pobjeda.

Pet utakmica su pobijedile rezultatom sa kojim su osvojile po tri boda i jednu utakmicu u kojoj su pobjedom zaradile još dva – tako da ukupno imaju sedamnaest bodova na tabeli.Imajući u vidu da se na kraju neće uzimati u obzir rezultati Zvijezde iz Obudovca, Sloga faktički ima četrnaest iskoristivih bodova, što je takođe dovoljno za trenutnu lidersku poziciju na tabeli.Na redu je 7.kolo u kojem se Sloga sastaje sa OK Modriča Novoprom. Utakmica se igra u Modriči ali u GOK Sloga očigledno imaju u planu još jednu pobjedu.

GOK Sloga Doboj ©Foto Rade Šešlak


Jelena Kuzmanović, trener Sloginih odbojkašica:

“Ubrzo igramo utakmicu 7.kola protiv OK Modriča Novoprom. Sad smo ubjedljivo prve na tabeli. Vjerujem da možemo i imamo kapacitet zadržati lidersku poziciju do samog kraja, bez obzira što smo najmlađa ekipa u takmičenju”.

Jelena Kuzmanović [desno] ©Foto Rade Šešlak

Slično razmišlja i Lorena Mikić, kapiten ekipe. Zadovoljna je odnosom ekipe prema utakmicama i naglašava da se primjećuje veliki napredak u igri između prve i poslednje utakmice u ovom dijelu prvenstva. 

Mikićeva je navela cilj i želje ekipe:

Naše ambicije su ulazak u Prvu ligu Republike Srpske. Želimo učestvovati u višem rangu takmičenja od ovog sadašnjeg i tako sebi i našem gradu prirediti veći broj kvalitetnih utakmica. Cilj nam je to postići dok pohađamo srednju školu i dok su sve igračice tu u Doboju”.

Lorena Mikić [lijevo] ©Foto Rade Šešlak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *