Na Slogi Meridian polomiše zube!

Sinoć je Sloga Meridian briljirala protiv Veleža! Lagana pobjeda od 3:0 i demonstracija moći na terenu od strane igrača dobojskog premijerligaša, stavila je u razmišljanje bosanskohercegovačke fudbalske stručnjake kakav to čarobni štapić ima Zoran Ćurguz.

FK Sloga Meridian Doboj

Nema Ćurguz samo jedan, nego oko dvadeset i pet čarobnih štapića – u vidu svojih igrača sa kojim on provodi zadivljujuću fudbalsku magiju u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba Sloge Meridian

Na početku prvenstva mnogi klubovi najvišeg ranga fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini, već su u svoje bilježnice bili upisali bodove protiv tamo neke Sloge Meridian, protiv kluba koji po prvi put igra u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Mislili su…to je sigurica i da je od boga dato da dolaze dobojskom klubu ili ga dočekuju samo kako bi uzeli, ne po jedan, nego po tri boda. Međutim, stvarnost je drugačija. Mnogi polomiše svoje zube na klubu iz Doboja i osjetiše gorak okus u ustima, kako zbog neispunjenih planova – tako i zbog njihove arogancije koja je prisutna.

Publika na utakmici Sloga Meridian – Velež

Golove za Slogu Meridian u meču protiv Veleža su postigli Mario Krstovski, Aleksandar Milaković i Leo Janković.

Mario Krstovski, Aleksandar Milaković i Leo Janković

Čitava ekipa dobojskog premijerligaša je odigrala utakmicu fantastično, ali potrebno je naglasiti da je aplauze mnogobrojne publike i navijača, najviše izmamio napadač Sloge Meridian – Luka Kulenović.

Luka Kulenović, FK Sloga Meridian Doboj

Sloga Meridian je trenutno na trećem mjestu tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloga Meridian & navijači Vojvode