Sloga bolja od Gradačca!|Foto

Rukometaši dobojske Sloge su bez problema savladali goste iz Gradačca rezultatom 31:19. Utakmica je odigrana na Stadionu sportskih igara u Doboju, u okviru 26.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Svi igrači Sloge su igrali u današnjoj utakmici i svi se upisali u listu strijelaca osim golmana. Najviše su pogađali Nikola Knežević i Miloš Trifunović koji su postigli po pet golova.

Potrebno je naglasiti da su golmani Sloge u današnjoj utakmici bili više nego odlični. Milutin Bogdanović je zabilježio 12 odbrana, Božidar Bajović je spasio svoju mrežu 10 puta od čega je odbranio 1 sedmerac, a Peđa Dejanović je takođe odbranio 1 udarac sa sedam metara.

Za Gradačac je najefikasniji bio Goran Šarenac sa osam pogodaka. Golman Ismar Omić je odbranio svoj gol 9 puta.

Sloga se sada nalazi na devetom mjestu tabele sa 21 osvojenim bodom. U narednom kolu ponovo igra kod kuće i dočekuje Krivaju iz Zavidovića

MRK Sloga Doboj

Sloga: Bogdanović, B.Peštić, Stojanović, Đurđević, Tulendić, Stanković, Trifunović, Blagojević, Dejanović, Ristić, Knežević, Maričić, Miličević, N.Peštić i Bajović. Trener Dejan Vasilić.

RK Gradačac

Gradačac: Stojanović, Mehić, Šarenac, Hrnjić, Šestan, Đulić, Šijaković, Pekić, Zrnić, Omić, Pedić, Sarajlić, Isić i Bristrić. Trener Dado Doborac.