Jagodić vodio ekipu u El Paso City!

Vlado Jagodić šef stručnog štaba dobojske Sloge Meridian, zbog potrebe psihološkog rasterećenja ekipe koja je proteklih sedam dana pakleno radila i odigrala dvije utakmice u sklopu priprema na Zlatiboru, odlučio je da malo nagradi i ujedno relaksira igrače.

Sloga Meridian Doboj

Jagodić je čitavu ekipu počastio popodnevnim odmorom u kaubojskom gradu El Paso City na Zlatiboru, gdje je organizovao team building u cilju opuštanja, ali i zbog jačanja kohezije tima i timskog duha.

Sloga Meridian Doboj

Trener dobojskog premijerligaša je već izjavio da je veoma zadovoljan pristupom cijele ekipe pripremama koje se odrađuju na Zlatiboru. Inače, ovaj iskusni bh. fudbalski stručnjak razmišlja o svim mogućim detaljima kako bi njegov tim što kvalitetnije odradio pripreme.

Sloga Meridian Doboj

Mišljenja je da kvalitetne pripreme moraju podići fizičku formu i uigranost ekipe, ali isto tako i pojačati timski duh na najveći mogući nivo.

Sloga Meridian Doboj

Kada je Jagodić u pitanju, ništa nije slučajno. Kompletne pripreme su isplanirane do posljednjeg detalja i Sloga Meridian će maksimalno iskoristiti boravak na Zlatiboru u cilju stvaranja respektabilne ekipe u predstojećem prvenstvu.

Sloga Meridian Doboj
Sloga Meridian Doboj