Doboj u znaku Crvene zvezde!

U toku je “Open day” Crvene zvezde koji se održava u Doboju. Na stadionu dobojskog FK Željezničar i na terenu u SRC AM Ačko Doboj, radna je atmosfera.

Treneri beogradske Crvene zvezde drže trening za treningom, a dječaci uzrasta od 7 do 12 godina se trude da ostave što bolji utisak i pokažu svoje fudbalsko znanje.

Jedan od glavnih “krivaca” što je Zvezda po ko zna koji puta u Doboju, upravo je Dražen Vasiljević, osnivač ŠF Ačko Doboj i direktor Omladinske škole FK Željezničar Doboj..

Dražen Vasiljević

“Okupljanje mladih fudbalskih talenata pod nazivom “Open day”, Crvena zvezda u Doboju radi sa šest trenera na čelu sa direktorom Vladimirom Cvjetićaninom.
Ovo je najjača postava Zvezdinih trenera za otkrivanje fudbalskih talenata i rad sa mladim fudbalerima. Za ovaj “Open day” u Doboju prijavilo se 80 mladih fudbalera iz cijele Bosne i Hercegovine.
U organizaciji ŠF Ačko Doboj i FK Crvena zvezda Beograd, “Open day” se održava na stadionu FK Željezničar Doboj, a za najmlađe, u slučaju loših vremenskih uslova, na terenu SRC AM Ačko Doboj.
ŠF Ačko je Zvezdina baza u Republici Srpskoj i okuplja veliki broj dječaka od kojih su već dvojica registrovana u Zvezdi.
“Open day” se održava jednom godišnje i cilj je lociranje talenata i njihov dalji fudbalski razvoj kroz omladinske selekcije Crvene zvezde.
Velika je ovo stvar za našu ŠF Ačko, FK Željezničar, grad Doboj i cijelu regiju, da Zvezda dođe sa ovom postavom ljudi baš kod nas. Ko se ozbiljno bavi fudbalom znaće o čemu govorim” rekao je Vasiljević.

Dječaci su oduševljeni treninzima i može se primjetiti da ulažu veliki trud da ostave dobre utiske kod trenera Zvezde. Pretpostavljamo da su to neki i uspjeli, ali ipak je završna riječ fudbalskih stručnjaka iz beogradskog kluba.

Vanja Starčević iz Doboja, ima jedanaest godina, golman je mlađih selekcija FK Sloga Doboj i takođe se trudi da bude zapažen kod Zvezdinih trenera. Mora se priznati da mu to vjerovatno i uspijeva, jer Vanja sve zadate vježbe odrađuje bez problema, tako da ga je lijepo posmatrati dok trenira…

Vanja Starčević

“Imao sam želju da se prijavim na ovo okupljanje i da iskoristim dolazak trenera Zvezde u Doboj, kako bih sa njima odradio treninge ova tri dana. Treneri su super, posebno trener za golmane sa kojim radimo. Veoma sam zadovoljan i mislim da sam se do sada dobro pokazao” rekao je Starčević.

Ensar Ibrahimović je iz Gračanice, ima deset godina, trenira u Školi fudbala Ačko i pokazuje zavidne fudbalske vještine pred Zvezdinim trenerima…

Ensar Ibrahimović

“Drago mi je što sam ovdje.Upoznao sam još novih prijatelja. Treneri Crvene zvezde su odlični i puno su nam objasnili kako treba da igramo. Trudim se da sve zapamtim ono što nam govore i da budem još bolji” rekao je Ibrahimović.

“Open day” se završava sutra, ali vjerovatno će Crvena zvezda, bilo kojim povodom, ubrzo ponovo biti u Doboju. Saradnja između Škole fudbala Ačko i FK Crvena zvezda se nastavlja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *