Rukometaši Sloge poraženi u Bugojnu!

Rukometaši Sloge, u poslednjoj utakmici za ovu sezonu, poraženi su u Bugojnu od domaće Iskre minimalnim rezultatom 29:30. Sloga je imala poslednji napad na utakmici koji nije realizovala.
Domaći su skoro tokom cijelog meča bili u prednosti. U finišu je Sloga došla na minus jedan, a gubili su u tim trenucima četiri razlike. Nisu imali snage za potpuni preokret, ne bi li osvojili makar bod.
Najefikasniji u ekipi Iskre bili su Lazar Janković sa 7 i Slavko Previšić sa 6 golova. Kod Sloge po 6 golova postigli su Vladimir Stanković, Nemanja Peštić i Bojan Tulendić.
Sloga je prvenstvo završila u sredini tabele
na sedmom mjestu. Šampion je Borac m:tel, mjesta za Evropu obezbjedili su osim Borca još Sloboda, Gračanica i Izviđač Central osiguranje. Ligu su pored ekipe Jedinstvo 2015 koji je istupio prije početka prvenstva napustili još Bosna iz Sarajeva i Sloga iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

ISKRA – SLOGA 30:29 (18:14)

Dvorana: Gradska. Gledalaca: 500. Sudije: Žarko Hrstić i Ante Rašić (oba iz Ljubuškog). Delegat: Zoran Anušić (Prijedor). Sedmerci: Iskra 6(5), Sloga 5(3). Isključenja: Iskra 4, Sloga 8 minuta.
ISKRA: Slipac, Bostan 3, Previšić 6(5), Torlaković 1, Zukić, Ljutić 1, Čekić 2, Janković 7, Kaltak, Polić, Todorović 5, Memić, Halilović, Purić 5, Sadiković. Trener: Amir Šahman
SLOGA: Bogdanović, Bogdan Peštić 1, Stojanović, Tulendić 6, Stanković 6, Blagojević , Ristić 1, Knežević 3(2), Maričić 2, Miličević 4(1), Nemanja Peštić 6, Đurić, Bajović. Trener: Dejan Vasilić.