SLOGA GOST U FOČI! POBJEDA ILI PORAZ!?

U okviru 17.kola m:tel Prve lige Republike Srpske, dobojska Sloga gostuje kod Sutjeske u Foči.

Sloga-Sutjeska/fotografija sa utakmice iz prvog dijela sezone

Veoma važna utakmica za obje ekipe. Derbi u kojem će bodove pokušati osvojiti oba tima, vjerovatno bez puno kalkulacija.

Sloga-Sutjeska/fotografija sa utakmice iz prvog dijela sezone

U proteklom dijelu sezone, Sloga je u odnosu na Sutjesku više izražavala ambicije za osvajanje prvenstva i ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Međutim, na Sloginom putu se našla zvornička Drina u proteklom kolu i pobjedom od 2:1 uveliko poremetila planove dobojskog kluba. Kako stvari stoje, Dobojlije će odmah u Foči pokušati vratiti izgubljeno u Zvorniku. Sutjeska ima dobru ekipu, ali pomalo stidljivo pokazuje želju za sami vrh tabele. Jedno je sigurno, a to je da će se boriti za svaki bod u nastavku lige.

Sloga-Sutjeska/fotografija sa utakmice iz prvog dijela sezone

U jesenjem dijelu prvenstva, Sloga je olako dopustila da Sutjeska odnese bodove za Foču. To su vjerovatno bodovi za kojim Dobojlije još uvijek žale. Tada je Sloga vodila sa 2:1 i bila ubjedljivo preuzela posjed lopte, međutim, Sutjeska je u zadnjih desetak minuta napravila dva kontranapada i preokret na 2:3.

Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba FK Sloga Doboj

Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba FK Sloga, naglašava da će ovo biti zahtjevna utakmica, da Sutjeska ima dobru ekipu, ali i da Sloga ima motiva napretek da ostvari dobar rezultat..

Biće to zahtjevna utakmica protiv ekipe koja nije poražena na svom terenu ove sezone. Sutjeska posjeduje timski duh, koji na specifičan način vodi trener Radanović…po rezultatima očigledno uspješno. Pored timskog kvaliteta imaju i jake individualce…Mojovića, Radovića, Danilovića, Raševića…Sloga po tradiciji uvijek igra dobro u Foči, a Sutjeska nam je dužnik iz prvog dijela sezone, tako da motiva ima napretek. Posebno treba izdvojiti atmosferu koju stvaraju domaći navijači i to treba da bude inspiracija i mojim igračima. Nadam se dobroj igri i rezultatu.

Sutjeska i Sloga su trenutno na trećem i četvrtom mjestu…imaju podjednako 34 boda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *