SLOGA BOLJA OD ZVIJEZDE ALI REZULTAT NERIJEŠEN!

Dobojska Sloga je danas odigrala svoju prvu pripremnu utakmicu za nastavak sezone. Protivnik je bila Zvijezda iz Gradačca.

Rezultat neriješen 0:0. Međutim, Sloga je bila mnogo bolja na terenu. Igrači Zorana Ćurguza su dominirali i stvorili mnogo šansi za gol. Iako lopta nije završila u mreži, Dobojlije nemaju razloga za nezadovoljstvo.

Zoran Ćurguz, šef stručnog štaba FK Sloga Doboj, takođe je mišljenja da se Sloga pokazala kao kvalitetnija ekipa:

U današnjoj utakmici Sloga se pokazala kao kvalitetnija ekipa i samo su falili golovi. Šansi je bilo mnogo, a novajlija Marković je imao tri stopostotne šanse. U prvom poluvremenu smo igrali visoki presing i baš iz toga presinga stvorili sedam izglednih prilika. U drugom poluvremenu su igra i tempo igre malo opali. To je bilo očekivano, jer su na teren izašle nove postave u obe ekipe, sastavljene od puno mladih igrača.

Zoran Ćurguz, ŠSŠ FK Sloga Doboj

Potrebno je napomenuti da Sloga još nije kompletirala sva pojačanja. Međutim, novi igrači koji su već priključeni ekipi, dobrom igrom su pokazali da nisu slučajno odabrani od strane šefa Ćurguza i njegovog stručnog štaba, da ubuduće nose dres Sloge.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *