KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE POZVAO DOBOJSKOG JOKIĆA!|FOTO

Marko Jokić, mladi košarkaš iz dobojskog KK Findo, pozvan je od strane Košarkaškog saveza Srbije u razvojno-trenažni centar za igrače rođene 2008.godine.

Marko Jokić, KK Findo Doboj

Naravno da sam srećan zbog ovog poziva! Mnogo sam trenirao i trud se isplatio. Pokušaću da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Mnogo sam zahvalan svojim trenerima i saigračima iz Finda. Zahvaljujući njima i ja sam dovoljno napredovao da dobijem ovaj poziv.

Ovaj poziv je dobilo ukupno tri mlada košarkaša iz Republike Srpske, Marko Jokić iz Finda, te Vukašin Gavrinović i Matej Vujić iz KK Igokea.

Pozivom za Jokića koji je stigao na adresu kluba u Findu su posebno ponosni. Veliko zadovoljstvo je izrazio i Saša Šumatić, predsjednik KK Findo:

Veoma smo srećni i ponosni! Naš findovac Marko se izborio za mjesto u ekipi najboljih igrača Srbije i Republike Srpske…koji su rodjeni 2008.godine. To je nagrada za Markov veliki trud i rad, ali takođe i rezultat kvalitetnog i požrtvovanog rada trenera našeg kluba. Marku želimo još mnogo košarkaških uspjeha, a od nas iz kluba će uvijek imati maksimalnu podršku.

Saša Šumatić, predsjednik KK Findo Doboj

One thought on “KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE POZVAO DOBOJSKOG JOKIĆA!|FOTO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *