IZ SLOGE NA PROBU U FRANCUSKI CHATEAUROUX!

Nikola Maksimović, veznjak juniorske selekcije FK Sloga Doboj, dobio je poziv od francuskog La Berrichonne Chateauroux da dođe na probu.

Nikola Maksimović/FK Sloga Doboj

Maksimović bi trebao u Šateru ostati petnaestak dana i opravdati mišljenje francuskih fudbalskih skauta i BSB Agencies, da bi on bio dobro rješenje za ovaj klub.

Maksimović je standardni igrač juniorskog tima dobojske Sloge. Obično igra na poziciji veznog ofanzivnog igrača, ali mu u prilog ide što podjednako dobro igra još neke pozicije.

Nikola Maksimović/FK Sloga Doboj

Za mlade igrače dobojske Sloge, sve više je interesovanja stranih klubova. Stvoreni su odlični uslove za razvijanje kvalitetnih mladih igrača i očigledno se ne planira stati na tome. Dolaskom Zorana Ćurguza za klupskog šefa stručnog štaba, izvršena je nadogradnja programa usavršavanja igrača omladinskih selekcija, pokrenuta su razna testiranja koja vrše samo veliki klubovi, sa radom je počela klupska teretana u koju su po usklađenom programu uključeni i omladinci… Urađeno je još mnogo toga što bi trebalo donijeti pozitivne rezultate i još veći broj kvalitetnih mladih igrača u klubu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *