Euforija na Lukama! Sloga u novoj dimenziji! Ćurguz zadovoljan! Starčević proradio! Gradonačelnik omiljen među igračima!|FOTO

Obrad Starčević FK Sloga Doboj

Danas je na dobojskim Lukama odigrana jedna od najljepših i najuzbudljivijih utakmica od početka sezone! Na teren su izašle ekipe FK Sloga Doboj i FK Tekstilac Derventa. Sloga je pobijedila 2:0.

FK Sloga Doboj

Utakmica je počela nekim uobičajenim ritmom, malo obostranog provjeravanja protivničke ekipe ali ubrzo se pokazalo da Sloga hoće samo pobjedu, a da Tekstilac nije došao sa bijelom zastavom.

Publika na utakmici FK Sloga vs FK Tekstilac

Uslijedio je niz prilika koje su stvorili igrači Sloge ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Mladi, odlični, Stefan Božić je više puta izigrao odbranu Tekstilca, međutim danas nije bio njegov dan. Bilo je tu još pokušaja od drugih igrača Sloge ali na poluvrijeme se otišlo bez golova.

David Knežević i Stefan Božić FK Sloga Doboj

Početkom drugog poluvremena, Ćurguz uvodi u igru Obrada Starčevića, što će se pokazati da je danas baš on ključni igrač za nova tri osvojena boda. Ipak, nije išlo sve lako. Ubrzo je iz igre, oko pedeset i trećeg minuta, zbog neopreznog ili namjernog starta…to zna najbolje on, isključen Haris Džaferović, koji je danas takođe pružio dobru igru. Sloga ostaje na terenu sa ukupno deset igrača, ali Ćurguz naređuje napad!

Zoran Ćurguz, ŠSŠ FK Sloga Doboj

Igrači Sloge počinju da prikazuju način igre koji do sada i nije često viđen od ove ekipe. Bez nekoliko standardnih igrača, sa igračem manje, kreću prema golu Tekstilca, demonstrirajući svoju fizičku snagu, kondiciju..ulaze u sasvim neku novu dimenziju, otvaraju igru lijepu za oko, baš onako što Ćurguz nedavno reče da će biti.

Pomalo rizična igra…lijepa za gledati ali sa igračem manje i pritiskom da bi bio veliki gaf ne osvojiti tri boda kod kuće sa Tekstilcom, nakon pobjede nad Krupom.

Danilo Đulčić, golman FK Sloga Doboj

A, zatim, u šezdeset i šestom minutu, brza akcija i Starčević još jednom pokazuje osjećaj za prostor i svoju brzinu..bježi odbrani Tekstilca i postiže taj željeni gol za vodstvo Sloge. Na terenu i na tribinama prava euforija!

Obrad Starčević FK Sloga Doboj

Ako je neko pomislio da će se Sloga zadovoljiti sa pobjedom od jednog gola, grdno se prevario! Nižu se šanse, Sloga nastavlja da napada..a, onda ponovo Starčević, ovoga puta u ulozi asistenta, kao i uvijek tako i danas, fantastičnom Davidu Kneževiću koji postiže gol za konačnih 2:0. Gol je postignut kada se igrao osamdeset i četvrti minut. Ponovo velika radost i ponovo Sloga nastavlja ka golu Tekstilca, stvaraju se još neke šanse ali ostaje 2:0.

Igrači Tekstilaca su pružili dobru igru. Imali su oni svoje šanse i ni jednog momenta se nisu predavali ali Sloga je danas bila raspoložena i tu se ništa nije moglo učiniti.

Jedna odlična utakmica, odlična igra sa obje strane i slobodno se može reći..odlično suđenje glavnog i pomoćnih sudija.

Gradonačelnik Boris Jerinić i igrači FK Sloga Doboj

Sloga je slavila prvo na terenu a zatim u svlačionici. Sa igračima Sloge, slavlje je podijelio i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić. Ovo nije prvi puta da se Jerinić raduje pobjedi sa igračima. Naprotiv, on je često podrška na tribinama kada igraju dobojske sportske ekipe. Igrači Sloge su pokazali da im je on omiljeni navijač i nisu krili oduševljenje što im u svlačionicu dolazi gradonačelnik da zajedno proslave još jednu pobjedu.

One thought on “Euforija na Lukama! Sloga u novoj dimenziji! Ćurguz zadovoljan! Starčević proradio! Gradonačelnik omiljen među igračima!|FOTO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *